Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Rendezvény- és konferenciaértékesítés

HA KELL EGY HELY...
 
Legyen az családi összejövetel, csapatépítő tréning, konferencia, bemutató, sport-edzés, kézművesfoglalkozás vagy bármi más, rendezvénye sikeréhez alábbi szolgáltatásainkkal tudunk hozzájárulni:
  • terembérlet (akár 570 főig – teljes technikai felszereltséggel, technikussal)
  • eszközbérlet (székek, asztalok, flipchart, posztamensek, egyéb)
  • hangosítás 
  • catering (partnerünkkel büfé vagy melegétkeztetés formájában)
  • rendezvényszervezés
 
Vendégeink számára ingyenes szolgáltatásaink:
  • nyitott könyvespolc
  • ingyenes wi-fi hálózat a Művelődési Ház teljes területén
  • gyermekfoglalkoztató
  • információs szolgáltatás
 
 

 
...ahol minden együtt van. 
Szekszárd belvárosában, az „agóra-sétányon” egy park közepén szép környezetben, jól megközelíthető helyen található a Babits Mihály Kulturális Központ. Az épület 2013-ban újult meg egy uniós beruházás keretében. Intézményünk terei tökéletesen megfelelnek minden 21. századi igénynek, teljeskörű kiszolgáló infrastruktúrával rendelkezünk, mellyel gyakorlatilag bármilyen rendezvényt bonyolíthat le nálunk.
 
...ahol felejthetetlen élmény kimondani a boldogító igent. 
A környék egyik legszebb műemlék-épülete a Művészetek Háza, amely a korábbi zsinagóga mint házasságkötő terem is működik – garantáljuk, hogy itt igazán maradandó élmény lesz megkötni egy életre szóló házasságot. A gyönyörű helyiség mellett emlékplakettel, vendégművészek előadásaival és egyéb módon is egyedivé tudjuk varázsolni Önnek ezt a napot.
 
...ahol a beosztottakból valódi munkahelyi közösség válik.
Kellene egy felhőtlen nap a kollégáknak? Továbbfejlesztené a céget és nincs hol összejönni? Széthúz a csapat? Intézményünk kiváló helyszín akár több napos csapatépítő tréningek lebonyolítására. Termeinkhez beépített vagy mobil technikát tudunk biztosítani, akár egyszerre több csoport számára is – a revíziótól a felhőtlen munkahelyi együttlétig.
Ajánljuk ehhez a Csatár-, a Parászta-, a Palánk-, a Páskum és a Remete termet.
 
...ahol bizalmas megbeszéléseket folytathat üzleti partnereivel.
Napközben lehetőséget biztosítunk ahhoz, hogy üzletei partnereivel akár bizalmas körben folytasson megbeszéléseket. Ehhez kávét, italt és büfét az Amaryllis étterem biztosít. 
Ajánljuk ehhez a Palánk termet.
 
...ahol baráti vagy családi körben is megünnepelheted születésnapod.
Ha emlékezetes születésnapra vágyik, intézményünk a legjobb helyszín ha széles baráti vagy családi körrel rendelkezik. Termeinket nagyobb ismerősi kör fogadására ajánljuk, beépített hang- és fénytechnikával, színpaddal.
Ajánljuk ehhez a Rendezvénytermet.
 
...ahol oldott hangulatban tarthatnak komoly témakörökben konferenciákat, képzéseket.
Az élethosszig tartó tanulás egyik alapfeltétele a megfelelő felszereltséggel rendelkező oktatóterem. A Babits Mihály Kulturális Központ helyiségei ideálisak ebből a szempontból is: beépített vagy mobil technikával rendelkezünk, projektort, hangtechnikát tudunk rendelkezésére bocsátani. Termeink írólapos karfás székekkel felszereltek, hangszigetelt válaszfalaknak köszönhetően a helyiségek 20-tól 220 fő befogadására is alkalmassá tehetők.
Ajánljuk ehhez a Csatár-, a Parászta termet, vagy a Színházat.
 
...ahol a szórakozás valóban szórakoztató.
A Babits Mihály Kulturális Központban Önök bármikor otthon érezhetik magukat! Intézményünkben a valódi feltöltődésre, kikapcsolódásra lehetőséget adó programokkal várunk mindenkit. Nálunk az ismeretlenek is ismerősként köszönthetik egymást a Szüreti Napokon, színházi programjainkon, a moziban vagy bármelyik egyéb rendezvényünkön.

 

up