Babits Mihály Kulturális Központ
7100 Szekszárd, Szent István tér 10.

Színházi évad 2022/23, Szent István Nap, Szekszárd Város Napja - sajtótájékoztató

2022. augusztus 16.

 

A legújabb színházi évadról, emellett soron következő két rendezvényünkről, a Szent István Nap, valamint Szekszárd Város Napjának programjairól tájékoztatta Berlinger Attila ügyvezető igazgató a sajtó képviselőit.

Mint a színházi évaddal kapcsolatban elhangzott, idén is nívós darabok várják az érdeklődőket, olyan műfajokban, mint a musical, a vígjáték és a dráma. A közelgő Szent István Nappal kapcsolatban az ügyvezető elmondta, augusztus 20-án délelőtt az ünnepi szentmisével, a kenyérszenteléssel, a koszorúzással, egy, a Szent Korona és a koronázási jelvények másolatát bemutató kiállítással, hajtunk fejet államalapító Szent István királyunk előtt, a nap második részében pedig színpadi programok várják az érdeklődőket.

Berlinger Attila Szekszárd Város Napjával kapcsolatban kifejtette, a rendezvény célja a közösségi identitás erősítése, mélyítése. A program augusztus 27-én egy izgalmas kalandjátékkal valamint egy retro disco-val veszi kezdetét, majd augusztus 28-án egyebek mellett közösségi főzés, várostörténeti séták, koncertek, táncparty és kertmozi várja az érdeklődőket.

Események,
programok
Válasszon az eseménynaptárból!