Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Tájékoztatás a május elsejei jótékonysági akció elmaradásával kapcsolatban

Kedves Közönségünk!

A Babits Mihály Kulturális Központ a május elsejei jótékonysági akció elmaradásával kapcsolatban az alábbi közleményt adja ki:

A Babits Mihály Kulturális Központ a februári farsangi jótékonysági fánksütő akcióját követően a május 1-i majális hangulatát és ízét megidézve egy újabb jótékonysági eseményt kívánt meghirdetni Szekszárd város lakossága részére.

Terveink szerint 300 adag virslit és alkoholmentes sört, illetve gyermekeknek szörpöt kívántunk a Babits Mihály Kulturális Központ étterméből az ablakon keresztül az ideérkező vendégek számára kiosztani, a járványügyi szabályok, a gyülekezési és csoportosulási tilalom legszigorúbb betartása mellett.

A mai napon folyamatosan kaptunk jelzéseket, hogy a jótékonysági akciót sokan félreértelmezték és egy tavaszi szabadtéri rendezvény lehetőségét látták benne, melyet természetesen nem lehet a jelenlegi szabályozás értelmében lebonyolítani.

Ezért intézményünk úgy döntött, hogy a jótékonysági akciót május elsején nem tartjuk meg. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Megértésüket köszönjük!

Berlinger Attila
ügyvezető igazgató
Babits Mihály Kulturális Központ

up