Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Tájékoztatás COVID intézkedésekkel kapcsolatban

Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szekszárdi Közművelődési Nonprofit Kft. intézményeiben, így a Babits Mihály Kulturális Központban, a Művészetek Házában, valamint a Placc - Ifjúsági Közösségi Téren egy-egy rendezvény, program kezdete előtt a közönség, valamint munkatársaink egészségének védelme érdekében 2020. október 20. (kedd) reggel 7 órától érintésmentes kézi hőmérővel mérjük az érkezők testhőmérsékletét. Amennyiben a mért testhőmérséklet 37.5 °C vagy annál magasabb, úgy a mérést 10 perccel később megismételjük. Ha második mérés során is 37.5 °C vagy annál nagyobb a mért hőmérséklet, a látogató nem léphet be intézményeinkbe!

Kérjük Önöket, hogy a programokra már legalább fél órával azok kezdete előtt érkezzenek, hogy a testhőmérséklet mérése során elkerüljük a torlódást, valamint tartsák a legalább másfél méteres fizikai távolságot, emellett, ha tüneteket tapasztalnak magukon, nem érzik jól magukat, ne látogassák előadásainkat. Előfordulhat, hogy a mérés miatt egy-egy programunk néhány perccel később tud csak elindulni, emiatt megértésüket és szíves türelmüket kérjük!

Tájékoztatjuk Önöket továbbá arról is, hogy intézményeinkben továbbra is kötelező – a programok alatt is – a szájmaszk viselése, valamint belépéskor a kézfertőtlenítő használata. Kézfertőtlenítő pontokat intézményünk bejáratainál találnak.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzanak magukra!

Megértésüket, segítő közreműködésüket tisztelettel köszönjük!

Tisztelettel:

Mácsik Henrietta Gabriella
ügyvezető igazgató
Szekszárdi Közművelődési Nonprofit Kft.

up