Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Színház, gyermekprogramok és minden, ami kultúra - apránként, de nyitjuk kapuinkat!

Kedves Közönségünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szekszárdi Közművelődési Szolgáltató Nonprofit Kft. intézményei, így a Babits Mihály Kulturális Központ, a Művészetek Háza, valamint a Placc – Ifjúsági és Közösségi Tér, hamarosan megnyitják kapuikat.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a jogszabályok (484/2020 Kormányrendelet) értelmében intézményünket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, 18 év alatt pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel, ezt munkatársainknak ellenőrizniük kell. Az ellenőrzés során személyi igazolvány bemutatása is szükséges.

A Nemzeti Művelődési Intézet tizennégy magyarországi agóra részvételével, valamint az akcióhoz kapcsolódó közel ezer közművelődési intézménnyel május 15-én 10:00 órától Országos Kapunyitogató eseményt szervezett, melyhez intézményünk is csatlakozott. A rendezvényre a Művészétek Házában kerül sor, mely május 16-tól hétfő kivételével mindennap 10 és 17 óra között, nyári nyitva tartási idő szerint várja a látogatókat, akik jelenleg a Munkácsy-díjas festőművész, Baky Péter Visszatekintés című kiállítását tekinthetik meg.

Május 17-én nyitja kapuit a Placc - Ifjúsági Közösségi Tér, így az ott működő kisebb csoportok is megkezdhetik a munkát.

A Babits Mihály Kulturális Központ május végéig oltópontként működik, a szakaszos nyitást viszont megkezdtük. Május 10-től várja jegypénztárunk Önöket, amely egyelőre hétköznap 14 és 20 óra között tart nyitva.

A mozi a május 29-30-i hétvégétől látogatható. Ekkorra esik a Gyermeknap is, amelyre több programmal is készülünk.

Május 29-én, szombaton három mozielőadás várja a gyerekeket:

10:30 Masha és a medve: Masha dalai

15:00 Scooby!

17:00 Farkasbőrben

A vetítéseken történő részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni intézményünk jegypénztárában tudnak.

19 órától láthatják a Roald Dahl: Boszorkányok című filmet, melyre belépőjegyeiket a jegypénztárban vagy online válthatják meg.

Május 30-án, vasárnap szintén matinévetítések várnak a gyermekekre:

10:30 Trollok a világ körül  

15:00 Állati jó kekszek 

17:00 Óriásláb - Családi bevetés

A vetítéseken történő részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni intézményünk jegypénztárában tudnak.

19 órától láthatják az Elváltak klubja című vígjátékot, melyre belépőjegyeiket a jegypénztárban vagy online válthatják meg.

Vasárnap délelőtt 10 órától 13 óráig, majd 15-től 18 óráig kézműves foglalkozást tartunk, 10:30-tól pedig a Csurgó zenekar szórakoztatja a legkisebbeket a Cecca, a tornázó macska című koncertjével. A felsorolt programok ingyenesek, viszont regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni intézményünk jegypénztárában tudnak.

Színházi bérletes előadásaink a következő időpontokban kerülnek megrendezésre:

Az Osztrigás Mici című (Orfeum bérlet I. előadás) előadást a közönség június 3-án tekintheti meg. A Tündérlaki lányok (Orfeum bérlet II. előadás) június 11-én lesz, míg a Gina és Fidel (Pódium bérlet I. előadás) június 18-án.

A felsorolt programok a járványügyi előírások legszigorúbb betartása mellett kerülnek megrendezésre!

up