Eseménynaptár

h k sze cs p szo v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Esküvőszervezés

Örömmel értesítünk minden házasodni készülőt, hogy a Művészetek Házában megújult díszlettel és közreműködőkkel várjuk a jegyespárokat. Esküvői szolgáltatásunk kínálatát bővítettük, egyedi igény szerint díszítjük és rendezzük be a modern, mégis klasszikus termet.

A gyönyörű orgonahang nem változott, minden alkalommal kiváló orgonistánk csalja elő az igazi, elegáns bevonuláshoz elengedhetetlen dallamokat. A terem, a magasztos hangulat miatt tökéletes választás, ahhoz, hogy a polgári ceremónia igazán ünnepélyes és meghitt legyen.

A Művészetek Háza mindössze 30 méterre található a Kulturális Központtól, ahol a Rendezvénytermünkben akár 200 fős, körasztalos lakodalmaknak is tudunk helyszínt biztosítani. A terem technikai felszereltsége garancia a lakodalom stílusos és elegáns kivitelezésére. Profi hang- és fénytechnika, öltözők és vetítési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A légkondicionált, tágas, modern környezetben, egy légtérben mulathat az egész násznép hajnalig.

Igény szerint az Amaryllis étterem gondoskodik a kiváló ételekről, italokról, elegáns felszolgálásról és az alkalomhoz illő dekorációról.

A szolgáltatás tartalmazza:

  • Terembérlés
  • Virágdísz, teremdísz
  • Szülő köszöntő virág
  • Vers, zene, előadók
  • Pezsgő a köszöntéshez
  • Emléklap, gyertya

A házasulandók az anyakönyvvezetőnél történt bejelentkezés után, az ott kapott jegyzőkönyvvel kereshetik fel Tihanyiné Kismődi Ritát, intézményünk munkatársát.

Munkatársunk örömmel áll rendelkezésére a 74/529-610-es telefonszámon vagy e-mailben az eskuvoszervezes@szekszardagora.hu címen.

up